Tilapuoti

Pieni ja idyllinen myymälä

Villatuotteita, sisustustaljoja ja luomulähituotteita

Tilan vanhassa päärakennuksessa toimii idyllinen tilapuoti, jossa on myynnissä tilamme tuotteita, kuten pehmeitä villalankoja, lampaantaljoja, luomukaritsan ja -lampaan lihaa sekä paljon muuta.

Pehmeästä villasta kauniita lankoja

Suomenlampaan hieno, kiiltävä, pehmeä ja joustava villa on erinomaista käsityövillaa ja se on kauneimmillaan pehmeissä langoissa tuoden esiin villan kauniit luonnonsävyt. Luonnonvärisiä ja kasvivärjättyjä luomulampaidemme villalankoja löytyy tilapuodistamme ja verkkokaupastamme.

Villalangoistamme löytyy hahtuvalankoja, karstalankoja sekä sukkalankoja.

Myrskyluodon Villa

Ahvenanmaanlampaalla on kaksikerroksinen villa: pehmeä alusvilla ja pitkä karheampi peitinkarva. Tämä erityinen villa suojaa lammasta sateelta ja kylmältä. Ahvenanmaanlampaan villalanka on kestävää ja rouheaa. Erilaiset islantilaistyyppiset neuleet sopivat hyvin neulottavaksi juuri ahvenanmaanlampaan villasta, koska villa on todella lämmittävää ja suojaa kosteudelta. Ahvenanmaanlampaan värikirjo on kaunis ja lampaat ovat myös väritykseltään erityisiä.

Myrskyluodon VILLA:n lankoja on myynnissä tilapuodissamme. Langan takana on OSK Ainutlaatuinen Ahvenanmaanlammas, joka on syntynyt yhteistyössä kuuden lammastilan kesken. Meillä on ilo olla mukana tässä osuuskunnassa, joka kunniottaa ainutlaatuista ja alkuperäisrotuista ahvenanmaanlammasta.

Sisustustaljoja ja luomulähituotteita

Tilapuodilla on myynnissä myös upeita sisustustaljoja, joita löydät myös verkkokaupastamme. Jokainen sisustustalja on täysin uniikki tuote. Taljoja on monenvärisiä, niin pitkävillaisia kuin lyhytvillaisiakin.

Muita myynnistä löytyviä tuotteitamme ovat mm. istuinaluset, huovutusvilla, valmiit villatuotteet sekä lammasaiheiset tuotteet. Tilapuodin valikoimaan kuuluu myös luomukaritsan ja -lampaanlihaa sekä luonnonlaidunlihaa.

Tilamme tuotteilla on Kelpolammas-laatumerkki. Tämä kertoo tavoitteellisesta lammasterveydenhuollosta tilallamme.

Tilapuotimme sijaitsee osoitteessa Ponsantie 1627. Tarkistathan tilapuodin aukioloajat! Olemme avoinna myös sopimuksesta.