Maatilamatkailu

Lomat ihanassa maalaisidyllissä

Haaveissa lammaspaimenloma, majoitus maalaisidyllissä tai matkailuauton vuokraus?

Oletko joskus haaveillut pääseväsi paimentamaan sympaattisia lampaita? Vai kaipaatko maatilamajoitusta rauhallisessa maalaisidyllissä? Meillä onnistuu molemmat! Voitte myös yöpyä matkaparkissamme tai vuokrata korkealaatuisen matkailuauton.

Haluatko lammaspaimeneksi?

”Tytöt, tytöt, tytöt!” Oletko unelmoinut lammaspaimenlomasta? Miltä tuntuisi aloittaa päivä kutsumalla lampaita suurelta luonnonlaitumelta nimenhuutoon? Tilamme lammaspaimenen lampaat laiduntavat Vesijärvellä, kauniissa Palosaaressa, johon olemme rakentaneet pienen mökin pientä lammaspaimenlomaa varten.

Lammaspaimen toimii paimenena viisi päivää, maanantaista perjantaihin, huolehtien lampaistamme. Vastalahjaksi lampaat antavat villaterapiaa eli antavat halailla ja rapsutella itseään! Osa lampaista on erittäin kesyjä ja kaikki ovat tottuneet myös vieraisiin ihmisiin.

Palosaari on saari, jossa on yksityisiä vapaa-ajan asuntoja, joten kyseessä ei ole erämaamökki. Lampaillamme on suuri perinnebiotooppialue laidunnuksessaan. Laidun on pinta-alaltaan n. 38 ha, joten lampaiden kanssa saa viettää rauhallista aikaa luonnosta samalla nauttien.

Lähetä pieni kertomus itsestäsi ja kerro miksi haluaisit lammaspaimeneksi. Mökissä yöpyy 2+1 (2) henkilöä. Mökissä on sähköt, mutta ei juoksevaa vettä. Puulämmitteinen sauna takaa hyvät löylyt saunomisesta tykkäävälle. Hinta 550 €/5 vrk.

Kesämajoitusta tilamme vanhassa päärakennuksessa
Kesästä 2022 alkaen on mahdollista yöpyä tilallamme maalaisidyllistä nauttien!

Olemme remontoineet vanhan päärakennuksen yläkerran kaksi huonetta kesämajoitusta varten. Taataksemme rauhallisen yöpymisen vieraillemme, emme laita kalenteriin samaan aikaan varauksia alakerrassa sijaitsevasta juhlatilastamme.

Voit tiedustella vapaata maatilamajoitusta joko sähköpostitse, soittamalla tai yhteydenottolomakkeella.

Pieni yksityinen matkaparkki & matkailuauton vuokraus
Tilamme vanhan päärakennuksen idyllisessä pihapiirissä on mahdollista yöpyä matkailuautolla. Pihapiiristä aukeaa kauniit peltomaisemat.

Matkaparkki sijaitsee kauniin Kantatie 58:n varrella, osoitteessa Ponsantie 1627, joka on hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hinta alk. 20 €/vrk. Mikäli yöpyminen matkaparkissamme kiinnostaa, ota etukäteen yhteyttä joko soittamalla tai yhteydenottolomakkeella.

Vuokraamme myös korkealaatuista 2 henkilön matkailuautoamme, Hymer B-MC WHITE LINE I 600, Mercedes 417. Matkailuauto vaatii C-ajokortin. Hinta alk. 2500 €/vko, tiedustelut joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Huom! Matkailuauto saapuu loppukesällä 2022.