Maatilamatkailu

Lomat ihanassa maalaisidyllissä

Haaveissa lammaspaimenloma tai majoitus maalaisidyllissä?

Oletko joskus haaveillut pääseväsi paimentamaan sympaattisia lampaita? Vai kaipaatko maatilamajoitusta rauhallisessa maalaisidyllissä? Meillä onnistuu molemmat! Voitte myös yöpyä matkaparkissamme.

Haluatko lammaspaimeneksi?

”Tytöt, tytöt, tytöt!” Oletko unelmoinut lammaspaimenlomasta? Miltä tuntuisi aloittaa päivä kutsumalla lampaita suurelta luonnonlaitumelta nimenhuutoon? Tilamme lammaspaimenen lampaat laiduntavat Vesijärvellä, kauniissa Palosaaressa, johon olemme rakentaneet pienen mökin pientä lammaspaimenlomaa varten.

Lammaspaimen toimii paimenena viisi päivää, maanantaista perjantaihin, huolehtien lampaistamme. Vastalahjaksi lampaat antavat villaterapiaa eli antavat halailla ja rapsutella itseään! Osa lampaista on erittäin kesyjä ja kaikki ovat tottuneet myös vieraisiin ihmisiin.

Palosaari on saari, jossa on yksityisiä vapaa-ajan asuntoja, joten kyseessä ei ole erämaamökki. Lampaillamme on suuri perinnebiotooppialue laidunnuksessaan. Laidun on pinta-alaltaan n. 38 ha, joten lampaiden kanssa saa viettää rauhallista aikaa luonnosta samalla nauttien.

Lähetä pieni kertomus itsestäsi ja kerro miksi haluaisit lammaspaimeneksi. Mökissä yöpyy 2+1 (2) henkilöä. Mökissä on sähköt, mutta ei juoksevaa vettä. Puulämmitteinen sauna takaa hyvät löylyt saunomisesta tykkäävälle. Hinta 550 €/5 vrk.

Lammaspaimenloma

Kesämajoitusta tilamme vanhassa päärakennuksessa

Aisti vanhan talon henki ja majoitu mukavasti! 

Valittavanasi on kaksi yläkerran huonetta: vaaleansininen Poutataivas tai vihreä Niitty. Molemmat huoneet ovat 2 hengen huoneita. Huoneiden välissä on yhteinen oleskelutila, jossa on tv. 

Maatilamajoituksemme sijaitsee kauniin kantatie 58:n varrella, osoitteessa Ponsantie 1627.  

Voit tiedustella vapaata maatilamajoitusta joko sähköpostitse, soittamalla tai yhteydenottolomakkeella.

Pieni yksityinen matkaparkki 

Tilamme vanhan päärakennuksen idyllisessä pihapiirissä on mahdollista yöpyä matkailuautolla. Pihapiiristä aukeaa kauniit peltomaisemat.

Matkaparkki sijaitsee kauniin Kantatie 58:n varrella, osoitteessa Ponsantie 1627, joka on hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hinta alk. 20 €/vrk. Mikäli yöpyminen matkaparkissamme kiinnostaa, ota etukäteen yhteyttä joko soittamalla tai yhteydenottolomakkeella.

hyvinvarusteltu asuntoauto vuokralle

Vuokraamme  hyvinvarusteltua Hymer B600 -mallista asuntoautoamme. 

Halutessasi viettää lomaa asuntoautoillen ja arvostat asuntoauton huippuominaisuuksia, hyvää varustelutasoa ja ajomukavuutta, tämä asuntoauto saattaisi olla sinun lomaasi varten juuri se oikea valinta! Asuntoauto on vuosimallia 2022. Olemme valinneet sisustukseen mm. nahkapenkit ja autossa on isot kattoikkunat. Vuokraajalta edellytämme huollellisuutta ja siisteyttä sekä C-ajokorttia. Asuntoauto on 2 henkilölle.  Asuntoauto on automaattivaihteistoinen Mercedes Benz ja se on integroitu ja pituudeltaan se on 7,19 m. Autossa on täysiautomaattinen ilmastointi ja ALDE-lämmitys.