Maatilamajoitusta ja lammaspaimenlomia Kangasalla Pirkanmaalla

 

Maatilamajoitus Pihakammari

 

Tervetuloa nauttimaan lomasta lammastilalla!

Majoitustilamme on nimeltään Pihakammari – viihtyisä maatilamajoitustila tilamme pihapiirissä. Aivan lähietäisyydellä laiduntaa osa lampaistamme ja aukeaa kaunis Ponsanselkä Längelmävedellä. Venematkan päässä on lampaiden laiduntama kaunis luonnonsuojelusaari.

Majoitustila on suunniteltu 2+2 henkilölle. Tila on avointa tilaa, jossa on tupakeittiö astioineen. Lisäksi tilassa on pieni sähkösauna. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Vierailijoiden käytössä on soutuvene. Rannassa lämpenee iltaisin pieni perinteinen rantasauna.

 

 

Pihakammari hinnat

109 €/päivä (mökki)
210 €/2 päivää
700 €/viikko

 

Lammaspaimenloma Palosaari

Oletko unelmoinut lammaspaimenlomasta? Tilamme lampaat laiduntavat kauniissa Palosaaressa Vesijärvellä, johon olemme rakentaneet pienen mökin pientä lammaspaimenlomaa varten. Lammaspaimen toimii viisi päivää paimenena maanantaista perjantaihin laskien ja tarkastaen lampaat. Vastalahjaksi lampaat antavat villaterapiaa eli antavat halailla ja rapsutella itseään! Osa lampaista on erittäin kesyjä ja kaikki ovat tottuneet myös vieraisiin ihmisiin.  Lähetä pieni kertomus itsestäsi ja miksi haluaisit lammaspaimeneksi. Mökissä yöpyy 2+1 (2) henkilöä. Hinta 500 eur/5 pvää.