Maatilamatkailu

Tilamme maatilamajoitukseen toivotamme tervetulleiksi perheet ja pariskunnat, joille tahdomme antaa ikimuistoisia lomaelämyksiä maalla eläinten parissa.

Kuinka kaunista onkaan nähdä rauhassa märehtivät lampaat laitumella aikaisin kesäaamuna 
tai tuntea savusaunan pehmeät löylyt ilta-auringon aikaan Längelmäveden rannalla... 

Matkamuistoiksi tai tuliaisiksi löytyy aitoja lähituotteita: omista lampaistamme kehruutettua 
100 % villalankaa, laadukkaita villatuotteita, uniikkeja taljoja. 

Maatilamajoitus on pihapiirissämme sijaitsevassa Pihakammarissa, joka on saanut maatilamajoitusluokituksessa viisi tähteä. Tarjoamme ympärivuotista majoitusta. 
Tilat sopivat hyvin 2-4 hengelle. Pihakammari on varusteltu mukavuuksin. Tupakeittiöstä löytyy tarvittavat kodinkoneet ja astiat. Lisäksi Pihakammarissa on oma pieni sähkösauna suihkuineen ja wc. Tuvassa on takka ja TV. 
Maatilamajoitushintoihin sisältyy vuodevaatteet. Soutuvene, intiaanikanootti, grillikota/ 
huvimaja ovat vieraidemme vapaasti käytettävissä. Rantasaunan vuokra on 35 eur. 
Talvisin on mahdollista päästä vilvoittelemaan avantoon saunan lomassa (rantasauna 
talvisin 45 eur). Savusauna 135 eur. 

Järjestämme patikointiretkiä mahtavissa erämaamaisemissa. Evästauko metsäkodalla makkaranpaiston ja kahvin merkeissä. Mahdollisuus myös kalastus- ja veneretkiin. Hinnat määräytyvät retkien keston ja matkan pituuden mukaan. 
Talvisin meillä voi myös hiihdellä perinteiseen tapaan omilla välineillä. Ladut lähtevät suoraan pihapiiristämme. Tilaltamme saa välineitä pilkkireissulle ja myös lumikengät ovat käytettävissä. 

Mikäli suunnitelmissanne on mukava loma maalla, lähetä meille sähköpostia satu.alajoki@aholaidantila.fi ja kerro hieman lomasuunnitelmistanne.

Go to top